totok on May 7th, 2013

Sun Pepuji mugiya dadi satria sejati Rina wengi eling rasa kang kadya ngayomi Ojo laliĀ  kowe tansah welasa marang sesami   Lamun lali sak temene ngremehke ing sira pribadi Rakyat kang amersudi saktemah bakal sayekti Mula ojo lali nggayuh tentreming sesami

Continue reading about Uler Kambang